RABARBRASOMMER

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest
En liten sommerhilsen fra oss her på Odde!

Når starter det virkelige saktelivet; ferien! Ingen skole, ingen barnehage, ingen jobb. Late morgener og sene kvelder. Men sommeren vår blir ikke under en parasoll ved bassenget eller ved en kafé i Venezia (som husarkitekten håpet på). Fjorårets sommer gikk fullstendig bort i flytting fra Bergen til Lillehammer. Denne sommeren skal nytes, men vi har en del planer som skal i verksettes. Hønsehuset skal være klart når sommeren er over, trær skal felles og vei legges mellom jordene.

Etter dager med stekende sol er det nå endelig litt ordentlig regn, det er kjøkkenhagen veldig glad for. Mens regnet har pøset ned, har vesla og jeg benyttet tiden til å lage rabarbrasyltetøy med kanel. Rabarbraen vår er en skikkelig tøffing! Etter at vi ved et «uhell» klarte å kjøre over og ødelegge hele planten med jordfreseren i mai, står den like fint i åkeren en måned senere.

DSC_2218

 

DSC_2237 DSC_2240

Comments

Be the first to comment.

Leave a Comment

You can use these HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>